Kанал RSS

Дегенерація проти нації

2

Квітень 13, 2019 від Галина Пагутяк

 

Це не лише про майбутні вибори.Радше – взагалі.Логічний наслідок того, що все відбувається за космічними законами.Один із них – НЕ ЗАШКОДЬ! Собі, іншим, природі, завдяки якій ти живеш, своїй країні.Другий закон – ВСЕ ПОВЯЗАНЕ МІЖ СОБОЮ.Брак культури  призводить до браку хліба.Виживають більш розвинені інтелектуально особини, які  швидше дають собі раду з труднощами, не пиляють гілку, на якій сидять, не виколупують  з фундаменту наріжний камінь.Вони розуміють,що потурання особистим симпатіям,образам, бажанням у вирішальні моменти – це шлях деградації. До всього треба підходити прагматично, налаштовуючись не на миттєву втіху, а на тривалу вигоду. Це і є мораль.Найкраще сказав про мораль Монтень, який був мером Бордо: «Навчіться правильно мислити – ось основа всілякої моралі». Навчіться прораховувати кожну ситуацію,щоб  вона гармоніювали з законами Всесвіту- і все у вас буде виходити чудово.

У кожній людині всередині є моральний закон. Немає його тільки в здегенерованих, здеформованих особинах. Вони приречені на вимирання. Родинами,родами,цілими народами. Так відбувається очищення. Нема добра і зла у Всесвіті, але є Благо. Хто йому суперечить,той зникає.Наші сучасники такі самі як і тисячі років тому.Могутня Хеттська держава загинула від чуми, яку  амбітні завойовники-правителі разом з трофеями привезли з Єгипту. Ментальна чума зараз загрожує не лише Україні,а й усьому людству, але ніхто цим не переймається, налаштовуючись на миттєві забаганки.Деградація інтелекту рано чи пізно призведе до глобальної катастрофи.Зверніть увагу, що на підсвідомому рівні  продукує масова культура: зомбі  та інопланетяни.Виживають у тому пеклі розумні і людяні.Виживуть і після 21 квітня.


2 comments »

  1. Микола коментує:

    Як це перегукується з дідусем Кантом:”Дві речі сповнюють душу завжди новим і все більшим здивуванням і благоговінням, що частіше та триваліше ми розмірковуємо про них, — це зоряне небо наді мною і моральний закон у мені”.

  2. Петро Сидорчук коментує:

    Як чудово сказано! Ви, як завжди, на висоті, пані Галино. Зараз читаю і насолоджуюсь Вашими “Сентиментальними мандрівками Галичиною”, з яких вимальовується Ваш образ не лише як неповторної письменниці, а і цілеспрямованої, сильної і по-доброму впертої у своїх нелегких подорожах людини. Дякую!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *